Warning: Use of undefined constant blog_title - assumed 'blog_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/c/oleby.net/httpd.www/wp-content/themes/purity/includes/page-title.php on line 27 Nyheter

Warning: Use of undefined constant blog_tagline - assumed 'blog_tagline' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/c/oleby.net/httpd.www/wp-content/themes/purity/includes/page-title.php on line 28

Nyhetsbrev – Maj

Som de flesta kanske har sett så börjar det röra på sig i föreningen. Vi håller just nu på att samla in de avtal vi behöver för att kunna skriva kontrakt med entreprenören och har hittills fåt in ca 70 av de 150 avtal som vi (minst) behöver för att kunna göra detta.

För dem som inte ännu skrivit under något avtal, men som vet att de skall göra detta så snart som möjligt, så kommer vi att finnas vid busshållplatsen vid gamla Konsum/ICA-parkeringen i Oleby under nedanstående tider för att hjälpa till med detta på ett så enkelt sätt som möjligt. För det som ännu inte är medlemmar i föreningen så kommer vi även att kunna hjälpa till med detta.

  • Torsdagen den 21/5 Klockan 18.00 – 20.00
  • Söndagen den 24/5 Klockan 18.00 – 20.00

Det kan även hända att vi står vid gamla parkeringen vid andra tidpunkter utöver dessa, så håll utkik efter fåra skyltar eller kolla i vår Facebook-grupp efter oss och var beredd med bromsen! Det kommer givetvis även gå att skriva på avtal i samband med föreningens årsmöte, den 31/5 klockan 17.00, men det går både lättare och snabbare för oss om så många som möjligt lämnar in så tidigt de kan! Allra sista inlämningsdag för fiberavtal är satt till den 1/6.

Alla styrelsemedlemmar har även avtal hemmavid som kan delas ut till dem som inte kan skriva ut själva, men då avtalen skall kontrasigneras av en styrelsemedlem så har vi valt att inte lägga ut avtalen i era brevlådor. Dels för att spara på träden och dels för att spara på styrelsemedlemmarnas tid. För dem som vill och har möjlighet så finns anslutningsavtal att skriva ut här på hemsidan. Kom då ihåg att skriva ut och skriva under två exemplar av avtalet så får du tillbaka det ena exemplaret underskrivet.

Som vanligt går det alltid bra att kontakta någon i styrelsen om det finns några frågor eller funderingar. Telefon, Facebook eller e-post går bra vilket som.

//Per-Anders Nilsson – Ordförande

Warning: Use of undefined constant sidebar - assumed 'sidebar' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/c/oleby.net/httpd.www/wp-content/themes/purity/single.php on line 29