Warning: Use of undefined constant blog_title - assumed 'blog_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/c/oleby.net/httpd.www/wp-content/themes/purity/includes/page-title.php on line 27 Nyheter

Warning: Use of undefined constant blog_tagline - assumed 'blog_tagline' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/c/oleby.net/httpd.www/wp-content/themes/purity/includes/page-title.php on line 28

Inför extrastämman den 3/5 2015

Allmän information:

Då vi nu i helgen, den 3/5 2015, kommer att hålla en extra medlemsstämma och omröstning rörande projektets fortsättning så tänkte jag dela med mig av några av de omständigheter som råder kring detta.

Till att börja med så kommer fiberprojektet inte att vara berättigat till några EU-bidrag över huvud taget. Åtminstone inte som det ser ut i nuläget. Mer information kring varför vi inte kan söka några bidrag kommer att göras tillgängligt via en länk här nedanför, finns det ännu ingen länk så dyker den strax upp.

På stämman kommer vi även att informera om de avtal som kommer att behövas skrivas på av varje fastighet. För varje medlemsfastighets räkning så är det två avtal som kommer att behöva skrivas under;

  • Anslutningsavtal – Avtal där medlemmen förbinder sig att installera en fiberanslutning i fastigheten.
  • Markupplåtelseavtal – Avtal där medlemmen upplåter åt entreprenören att förlägga nödvändig kanalisation på fastighetens mark. Det här avtalet kommer även att behöva skrivas under av icke-medlemmar där entreprenören behöver komma fram med kanalisation för stamnät.

Omröstnignen:

Vidare så har vi gjort färdigt dagordningen för mötet som även den finns att hitta här nedanför. Då alla medlemmar givetvis har rösträtt på stämman så är det bra om ni känner till förutsättningarna för själva förfarandet kring detta:

Två omröstningar kommer att genomföras (omröstning angående projektets genomförande och en omröstning för lägsta antal underskrifter innan projektstart).

Alla medlemsfastigheter kommer att få varsitt röstkort (här gäller alltså en röst per fastighet).

När röstkortet delas ut kommer medlemmen att bockas av i röstlängden/medlemslistan.

Röstkortet fungerar både som röstkort vid handuppräckning samt vid omröstning via röstinlämning med ett ja/nej-alternativ.

Omröstning via inlämning kommer att vara helt anonym och inget namn skall därför skrivas på röstkortet!

Justeringsmän/rösträknare kommer att utses enligt dagordning.

 

Dokument:

Warning: Use of undefined constant sidebar - assumed 'sidebar' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/c/oleby.net/httpd.www/wp-content/themes/purity/single.php on line 29